Annabella Meijer – Kanai

Het zeer verfrissend om met een jurist te werken die gaat voor innovatie en menselijk taalgebruik. Dankzij Janneke heb ik nu een volwaardig juridisch document én kan ik uitstralen hoe het is om met mij zaken te doen.”


Marjolein van Braam Morris – De Betekenaar

“Algemene voorwaarden saai? Nee hoor. Broodnodig! Ook omdat door het proces wat me met Janneke ingingen ons hielp helder te krijgen wat we belangrijk vinden in de omgang en afspraken met opdrachtgevers. Passende voorwaarden, in begrijpelijke taal, en dan ook nog in onze stijl. Janneke begeleidt dat zorgvuldig, met oog voor detail, zonder te verzanden in ellenlange zinnen met eindeloze mitsen en maren.”

Marloes van Zoelen – Marloesvanzoelen.nl

“Juridische documenten in begrijpelijke taal? Ga naar Janneke! 

Als kersverse ondernemer-kunstenaar was ik op zoek naar algemene voorwaarden. Het liefst op maat en in begrijpelijke taal, want in het standaard aanbod kon ik me niet vinden. Er zitten namelijk letterlijk haken en ogen aan mijn schilderijen.   Een coach voor creatieve ondernemers wees me op Janneke. Ik maakte een vrijblijvende afspraak voor haar gratis online spreekuur. Dat vond ik best spannend, maar het klikte meteen.   Ze luistert heel goed, stelt de juiste vragen, denkt mee, ook buiten haar eigen vakgebied (we zaten bijvoorbeeld zomaar ineens te sparren over mijn mogelijke verdienmodellen), gaat heel zorgvuldig te werk en zet een stapje extra.   Dat bleef het hele traject van intake, concept voorwaarden, een feedback ronde en de definitieve algemene voorwaarden zo. Ik wilde begrijpelijke algemene voorwaarden, ik kreeg supergoed leesbare voorwaarden, die letterlijk op het lijf van mij en mijn bedrijf geschreven zijn.   Dus heb jij als ondernemer ook een juridische vraag? Twijfel niet en ga naar Janneke!”

 

Annetje Oomen – Smien

“Mijn complimenten voor het leesbare geheel. Dat zie je niet zo vaak, een tekst die te snappen is!”


Joost Faassen –  het Zwangerenportaal

“Janneke is een absolute expert op het gebied van privacy recht en helpt ons om hier op praktische manier invulling aan te geven. De samenwerking met Janneke is erg prettig, deskundig, duidelijk en daarmee een echte aanvulling voor onze onderneming.”

Paul Tondeur – Shinecreations

“Als freelancer ben ik expert binnen mijn vakgebied, maar zodra het op juridische zaken aankomt haak ik snel af. In Janneke heb ik hier aanvulling op gevonden; net zoals ik een expert binnen haar vakgebied en vol passie voor wat ze doet! Door (lastige) juridische stukken uit te leggen in begrijpelijke taal stelt ze mij in staat om de gevolgen van overeenkomsten te overzien en hierop een standpunt in te nemen.”