Normale taal

Sinds de start van mijn bedrijf in 2011 stel ik juridische documenten in normale taal op en geef ik praktisch juridisch advies. Ik ben een van de weinige Nederlandse juristen die echt in normale taal juridische teksten schrijft en zelfs visuele voorwaarden opstel. Ik geloof namelijk in de kracht van visueel denken, zodat documenten echt begrepen worden.

Voorbeelden

Mijn eigen algemene voorwaarden heb ik uiteraard kort en bondig opgesteld.
Ook voor klanten doe ik dit. Bijvoorbeeld die van Moneybird, MKB Brandstof, maar ook de privacyverklaring van Unigarant NV.

Klein en groot

Niet alleen voor grote bedrijven stel ik voorwaarden op, ook voor zelfstandig professionals, startups en VA’s. Juist kleinere ondernemers kunnen algemene voorwaarden goed gebruiken.

Hoofdpijn vrij ondernemen

Ik help kleine ondernemers met het hoofdpijn vrij ondernemen. Want niets is vervelender dan de hele tijd discussies moeten voeren of meerwerk, intellectueel eigendom of facturen die niet of te laat betaald worden. Daarom geef ik niet alleen tips over conflicten, maar richt ik mij vooral op het voorkomen hiervan.

Voorwaarden zijn meer dan het afdekken van risico’s

Algemene voorwaarden versterken je bedrijfsvisie. Hiermee laat je echt zien wie je bent en wat je doet. Dit gaat verder dan alleen het beperken van je aansprakelijkheid of indekken tegen juridische risico’s. Voorwaarden laten zien hoe je graag samenwerkt. Wat je klanten van je kunnen verwachten, maar ook wat je van hen verwacht. Dit zorgt dat de samenwerking prettiger verloopt en daardoor heb je ook nog eens minder conflicten en door tevreden klanten worden je facturen sneller betaald.

Wil je ook heldere voorwaarden of andere juridische documenten?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik bied altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.