Algemene voorwaarden in stripvorm – Kanai

Kanai staat voor het leuk en aantrekkelijk maken van complexe en, het moet gezegd, soms ronduit saaie dingen. Algemene voorwaarden waren voor Anabella Kanai het voorbeeld van zo’n saai ding. Normaal zijn algemene voorwaarden een droge lap tekst waar menig ondernemer (meestal beeldenkers) meteen al hoofdpijn van krijgt.

Naast de lengte, ergert ze vooral de toon van de tekst.
“Heb je nog zo’n leuke website, ben je nog zo toegankelijk en persoonlijk aan de telefoon, in je AV is het meteen messen slijpen met woorden. Onpersoonlijk. Hard. En het is altijd hetzelfde liedje: de tekst eindigt bij de rechter.”

Dat moest anders kunnen dacht ze. Daarom nam ze contact op met Janneke Boerman van MetRechtHelder. Samen met Janneke maakte ze haar voorwaarden in stripvorm. Benieuwd naar haar hele verhaal en haar voorwaarden? Klik hier.

Spreekt je de tekenstijl van Kanai je aan? Of wil je ook jouw voorwaarden in stripvorm? Neem dan vrijblijvend contact op met MetRechtHelder. We leggen graag de mogelijkheden uit.

“Het zeer verfrissend om met een jurist te werken die gaat voor innovatie en menselijk taalgebruik. Het is ook wennen, omdat het een wereld is waarin een nét even anders geplaatst woord een behoorlijk verschil kan maken. Dankzij Janneke heb ik nu een volwaardig juridisch document én kan ik uitstralen hoe het is om met mij zaken te doen. Leuk dus.”

Annabella Meijer van Kanai