Algemene Voorwaarden in essentie uitgebeeld – de Betekenaar

De Betekenaar brengt graag de essentie in beeld. In een wereld waarin we zaken vaak veel te ingewikkeld brengen, maken zij zichtbaar waar het écht om gaat.

Ook bij algemene voorwaarden is het fijn om elkaar goed te begrijpen en prettiger samen te werken. Daarom vroeg de Betekenaar hulp aan Janneke Boerman van MetRechtHelder. Janneke hielp de Betekenaar met het zichtbaar maken van de essentie. In heldere taal en met visualisaties.

Getekende voorwaarden
Spreekt je de tekenstijl van de Betekenaar aan en wil je ook zulke heldere voorwaarden? Neem dan contact met ons op. We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.

“Algemene voorwaarden saai? Nee hoor. Broodnodig! Ook omdat door het proces wat me met Janneke ingingen ons hielp helder te krijgen wat we belangrijk vinden in de omgang en afspraken met opdrachtgevers. Passende voorwaarden, in begrijpelijke taal, en dan ook nog in onze stijl. Janneke begeleidt dat zorgvuldig, met oog voor detail, zonder te verzanden in ellenlange zinnen met eindeloze mitsen en maren.”

Marjolein van Braam Morris – Betekenaar